head

 SDMFC on Facebook

Rólunk
Ki? Kivel? Mikor? Hogyan? Mióta?

Páran a mostani szervezők soraiból 2002 januárjától kezdtünk el járni a Budapesti Hungarian Depeche Mode Fan Club rendezvényeire innen Szombathelyről. Az első ilyen turnék egyike alkalmával hangzott el poénból először a Savaria Depeche Mode Fan Club neve. Ha emlékeim nem csalnak még egy nyakkendőre is felvéstük ... :))

Nagyjából ezzel egyidőben indult el Szombathelyen a Körmendi úti Végállomás klubban, az akkori szervezés keretein belül a "Depeche Mode Club & Electro Party" rendezvénysorozat. Páran felsorakoztunk a rendezvény mögött, redszeres látogatói lettünk, és próbáltunk segíteni pár dologban. A rendezvények egészen 2004 végéig tartottak havi rendszerességgel, és a bulik egy idő után Savaria Depeche Mode FUN Club neve alatt futottak.

A "klub" ment, a baráti társaság maradt, a Végállomás klub is közben jópár változáson és átszervezésen esett keresztül.

2006 júliusában jött az ötlet, hogy "mi lenne ha" újra elindítanánk egy hasonló rendezvénysorozatot, mint a hajdani, de az ötlet csak ötlet maradt. Később azonban megtaláltuk azt az embert, aki megadta a kezdő lökést a szervezésnek és a lebonyolításnak.

2006 novemberétől zöld utat kaptunk a szombathelyi Oladi Művelődési Központban kéthavi rendszerességgel a Depeche Mode bulik lebonyolítására. Már az első buli megszervezését is részletes egyeztetések előzték meg, melyek során megpróbáltuk a későbbi rendezvények irányvonalát meghatározni:
A "klub"-ok zenei összeállítása 60-70% Depeche Mode, a fennmaradó hányad pedig a stilusrokon zenéké (synth,future,alternativ electro-pop). A bulik alatt videovetítésekre is lehetőségünk van.

2009 májusától októberig a rendezvényeknek a Végállomás Klub adott helyet.

A 2009 évi decemberi rendezvényünket már Szombathely belvárosában található PREMIER BILIÁRD ÉS PADLÁS MUSIC CLUB felső szintjén, a "PADLÁS"-on tartottuk.

A honlapról, a SDMFC működéséről és a rendezvényekről kíváncsian várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat!© Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2006-10-12 (14347 olvasás)

[ Vissza ]