Restart
Dátum: 2006. október 07. szombat, 19:11
Rovat: Hírek


Huzamosabb idejű szünet után úgy tűnik hogy lehetőségünk nyilik rendszeresen Depeche Mode partikat tartanunk Szombathelyen. Jópáran egy kicsit aktívabban részt vettünk annak idején a 2002 -től, 2004 év végéig tartó klubsorozatban, ennek folytatásaként kívánjuk most elindítani a mostani bulikat. A helyszin a dolgok jelenlegi állása szerint a szombathelyi Oladi Művelődési Központra tevődik át. A "klub" szervezőinek sora is eléggé átrendeződött, a lemezjátszók mögött is más embereket láthattok majd. A bulik tematikáját, DVD vetítések, fellépő zenekarok, és természetesen rengeteg Depeche Mode sláger adja.


Az előzetesen megállapodtunk egy olyan rendszerben, melyet a következő klubrendezvények során követni akarunk, persze ez Tőletek, és a Ti visszajelzéseitektől függ.

A majdani bulikat egy "felvezető" DVD vetitésre alapozzuk, melyek során egy egy új zenei kiadványt veszünk górcső alá. Ezt követi majd a tényleges parti, minek a zenei összetétele kb 60-70% Depeche Mode, a fennmaradó részt pedig hasonló zenei műfajokból (industrial, synth-pop, future-pop, alternativ electro) ollózzuk össze.
A partik alkamával lehetőség szerint vendégül látunk egy-egy zenekart, megadva az esélyt a hasonló stilusban mozgó zenekaroknak.

Magáról a "klub" történetéről, és az újraszervezésről bővebben olvashattok a Rólunk menüpont alatt, a rendevényekkel kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat a Fórumba tudjátok írni.

Na akkor: hajrá! :)

RESTART!

A hír tulajdonosa: Savaria Depeche Mode Fan Club Homepage
http://www.sdmfc.hu

A hír webcíme:
http://www.sdmfc.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1